,

ROWENTA SF321L F0

Достапност:

На залиха


Температурен опсег:130-230 ° C
Време на загревање:30 секунди
Го намалува статичкиот електрицитет
Функција за постојана контрола на
температурата Индикатор за греење

2.300 ден

На залиха

Спореди