,

ROWENTA TN2801 F4

Достапност:

Нема на залиха


• Брзина на моторот:7500 врт/мин 11 должини на сечење Од 0,5 до 10 мм Прецизно прилагодување 1 мм Автономија:90 ми

1.990 ден

Нема на залиха

Спореди