SAMSUNG VCC4135

Достапност:

На залиха


МОЌНОСТ 1600 W ЦИКЛОН ФИЛТЕР ПЛАТНЕНО КЕСЕ КАБЕЛ 4м ГАРАНЦИЈА 12 МЕСЕЦИ

4.700 ден

На залиха