,

SENCOR SDA310

Достапност:

Нема на залиха


Стилски модерен дизајн
UHF 470 – 870MHz
HDTV РЕДОВНО
Хоризонтална поларизација
Вграден засилувач
Добијте 40 dB
Напојување 12V
Вклучена претплатничка линија
Индикатор за напојување на LED

1.400 ден

Нема на залиха

Спореди