ST CF150M2

Достапност:

Нема на залиха


Хоризонтален замрзнувач Капацитет 142л Механички контроли ЛЕД Дисплеј Лесен ентериер за чистење A+ енергетска класа Димензии 73×52.3×85 цм

9.100 ден

Нема на залиха