,

ST HD-U2200WJ

Достапност:

На залиха


Фен за коса
2200W
Јонизатор
2 брзини 3 температури
копче за ладен воздух
дифузер
концентратор
Заштита од прегревање

1.200 ден

На залиха

Спореди