,

ST MG-1500HYW MELENJE MESO

Достапност:

На залиха


• Електрична машина за мелење месо 1500W рачка за носење реверзибилна функција Инокс бела боја 3 дискови за мелење – крупно средно и фино мелење додаток за колбаси

3.390 ден

На залиха

Спореди