STIEBEL PEY 18/21/24

Достапност:

На залиха


Елегантен дизајн – само 93 mm тенок Менувачки избор на јачина ( 3/in1 ) од 18/21/24 kW Електронско детектирање на воздушни меури Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач Погоден за мека и тврда вода Дијагностички систем Степен на заштита од прскање на водата IP 25 Избот на 7 различни температури , степени на сила од 30 до 60°C Едноставна и брза монтажа

24.500 ден

На залиха