-15%
,

TOSHIBA RAS-B22N3KV2-E1 SUZUMI PLUS

Достапност:

Нема на залиха


  • Клима уред со фреон R32
  • Капацитет: 7500W за греење / 6700W за ладење
  • Енергетска класа: A++
  • Работна температура: од -15°С до +46°С
  • Површина: до 70m2
  • Проток на воздух: 1032m3
  • Влезна моќност на ладење: 1990W
  • Влезна моќност на греење: 1880W
  • Ниво на бучава: 45db
  • Гаранција: 3 години

79.990 ден 93.990 ден

Нема на залиха

Спореди

Со капацитет од 7500W за греење и 6700W за ладење, овој клима уред ќе ви осигура идеални температурни услови во вашиот дом или работен простор во било кое време од годината.

Со енергетска класа A++, оваа инвертер клима е енергетски ефикасна, што значи дека ќе ја намалите вашата потрошувачка на електрична енергија. Дополнителна предност е што функционира на широк температурен опсег, од -15°C до +46°C. Протокот на воздух од 1032m3 осигурува ефикасно распределување на топлиот или ладен воздух во вашиот простор. Со влезна моќност на ладење од 1990W и влезна моќност на греење од 1880W, спаѓа во клима уреди кои обезбедуваат опција за контрола на температурата според вашите потреби.

Со гаранција од 3 години, можете да бидете сигурни дека вашата финансиска инвестиција е заштитена!

SKU: КЛИН0142 Категории , Ознака:
Бренд:: TOSHIBA
Гаранција (во месеци)

24