,

VERITAS BESSIE

Достапност:

Нема на залиха


• 197 програми за шиење LCD мулти-функционален дисплеј шиење на патент рамен штеп цик цак еластичен конец декоративен конец конец за скриено порабување шиење со дупли игли автоматски програми за оптимална должина и ширина ЛЕД светло автоматска дупчица

22.500 ден

Нема на залиха

Спореди