,

VERITAS RUBINA

Достапност:

Нема на залиха


100 програми за шиење
шиење на патент
рамен штеп
цик цак
еластичен конец
декоративен конец
конец за скриено порабување
шиење со дупли игли
автоматски програми за оптимална должина и ширина
ЛЕД светло
автоматска дупчица

15.990 ден

Нема на залиха

Спореди