VIVAX HM-400WP

Достапност:

Нема на залиха


РАЧЕН МИКСЕР МОЌНОСТ 300 W ПЕТ РАЗЛИЧНИ БРЗИНИ ТУРБО ПРЕКИНУВАЧ ДВЕ МАТАЛКИ И ДВЕ МЕШАЛКИ ЗА ТЕСТО. ЕРГОНОМСКИ ДИЗАЈН БОЈА: БЕЛА

990 ден

Нема на залиха