,

VIVAX KS-502Y

Достапност:

На залиха


Основни карактеристики
Макс. измерена маса [кг]: 5
Мин. измерена маса [g]: 1
Друго: автоматско исклучување,
додавање на неколку состојки за време на мерењето,
батерија: 1 X CR2032, литиум, вклучен

700 ден

На залиха

Спореди