,

VIVAX WH 171WT

Достапност:

Нема на залиха


Капацитет 1,7 L
Моќност 2200W
Филтер што може да се отстрани и да се испере
Надворрешен покажувач на нивото на водата
Светлосен индикатор за работа
Автоматско исклучување
Температурна заштита
1 година гаранција

990 ден

Нема на залиха

Спореди