,

WURTH F1200EI KOSILKA

Достапност:

На залиха


Електрична косилка со
индукциски мотор со
моќност од 1200W,
Ширината на косење е 32см.
Капацитетот на корпата е 35л.
На рачката има
интегриран приклучок.

6.490 ден

На залиха

Спореди