,

WURTH F1600EI KOSILKA

Достапност:

Нема на залиха


• Штекер со интегриран приклучок Моќност 1600W Вид на мотор индукциски Ширина на сечењето 38cm Висинско прилагодување 20-65mm, 5-степено висинско прилагодување Колектор 50L Напон 230V-50Hz

7.800 ден

Нема на залиха

Спореди