,

WURTH FLM460KM KOSILKA

Достапност:

Нема на залиха


• Колектор- 65L Запремнина- 145cc Ширина на сечење- 46cm Резервоар за гориво- 1,0L Куќиште- 18” метално Јачина на мотор – 2.6 kW Површина на косење- 1100 m2

15.900 ден

Нема на залиха

Спореди