ARIETE 2954 ZA PUKANKI

Достапност:

6 на залиха


Апарат за пуканки Моќност: 1100W Лесен за чистење и одржување Припрема на топол воздух без маснотии Мерилка

2.200 ден

6 на залиха

Апарат за пуканки Моќност: 1100W Лесен за чистење и одржување Припрема на топол воздух без маснотии Мерилка

Шифра: СИРА727 Категорија: