BOSCH MUM44R1

Достапност:

На залиха


•Миксер •Моќност:500W •4 работни брзини •Повекенаменска рачка за менување на 4 различни положби •’Multi-motion-drive’ маталка за мешање •Намотување на кабелот на апаратот -120см •Сад за мешање со капак(можност за додавање состојки) •Капацитет на сад:3.9L

7.700 ден

На залиха