,

BOSCH PHS3651

Достапност:

На залиха


Пегла за коса Brilliant care businessсерија црвена боја 17W керамички анодизирани плочки плочи со заоблени рабови за кадрици температура до 185 степени

1.490 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.