DYNAMIC 8676 CESMA

Достапност:

На залиха


Нискомонтажна со краток врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура на водата: 30-60°С Електричен кабел: 1,2м

2.200 ден

На залиха