,

DYNAMIC 9971 CESMA

Достапност:

На залиха


Материјал: Метал
Притисок: 220V/50Hz
Моќност: 3Kw
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Притисок на водата: 0.04 -0.5 MPa
1 година гаранција

3.390 ден

На залиха

Спореди