,

ELECTROLUX EOF3C00X

Достапност:

Нема на залиха


• Копче за греење на печката Светилка / симбол за јачина Екран Контролно копче (за температура) Вентилатор Држач за решетка, се вади Позиции на полици

19.000 ден

Нема на залиха

Спореди