,

FAVORIT GR573

Достапност:

На залиха


• ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА МОЌНОСТ 2000W ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ ОДСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ ШИРОКА НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА ГОЛЕМИНА НАПЛОЧА 38 X 24,5 CM

2.700 ден

На залиха

Спореди