,

FAVORIT PL-619

Достапност:

На залиха


• МОЌНОСТ 2200 W РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 280 ML СПРЕЈ ФУНКЦИЈА ВЕРТИКАЛНА ПАРЕА КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ПАРЕАТА ИНДИКАТОР РОТИРАЧКИ КАБЕЛ 360° КОПЧЕ ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА КЕРАМИЧКА ПЛОЧА SELF CLEANING ФУНКЦИЈА ANTI DRIP ФУНКЦИЈА ANTI CALC ФУНКЦИЈА МЕКА ЕРГОНОМСКА РАЧКА

1.100 ден

На залиха

Спореди