,

FUEGO EL-8888

Достапност:

15 на залиха


Пегла на пареа Моќност:2600W Керамичка грејна плоча Варијабилна пареа:20g/min Ударна пареа:24-30g/min Резервоар за вода:450ml Спреј функција Вертикална пареа Систем за самопрочистување

1.400 ден

15 на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.