-17%
,

FAVORIT UN10909 DUPLO

Достапност:

На залиха


• ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО МОЌНОСТ 2500W ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧИ 18,5cm;15,5cm 5 НИВОА НА ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

1.990 ден 2.400 ден

На залиха

Спореди