,

FERRE C6340 GX ELECTRIC

Достапност:

На залиха


4 Решоа на струја
Релна на Струја
3 Функции за релната
6 команди
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема Релна 63л
Боја – Силвер

12.500 ден

На залиха

Спореди