FUEGO HB-202A

Достапност:

24 на залиха


Шејкер Моќност:15W Push button Материјал од нерѓосувачки челик Капацитет на садот за миксирање:80ml Идеален за подготвување на инстант кафe

500 ден

24 на залиха

Шејкер Моќност:15W Push button Материјал од нерѓосувачки челик Капацитет на садот за миксирање:80ml Идеален за подготвување на инстант кафe

Шифра: СИШЕ021 Категорија: