,

FUEGO JE601D CITRUS

Достапност:

На залиха


Цедалка
Моќност:25W
Дво-насочно ротационо движење
Капацитет на сад:0.7l
Две големини на конус за цедење за сите видови на овошје

790 ден

На залиха

Спореди