FUEGO KY262

Достапност:

13 на залиха


Пегла на пареа Моќност: 2600W (макс) Вертикална пареа Моќен излив на пареа Променлива контрола на пареа Функција за заштита од капење Функција за самочистење Копче за контрола на температурата Капацитет на резервоарот за вода: 320ml

1.300 ден

13 на залиха

Пегла на пареа Моќност: 2600W (макс) Вертикална пареа Моќен излив на пареа Променлива контрола на пареа Функција за заштита од капење Функција за самочистење Копче за контрола на температурата Капацитет на резервоарот за вода: 320ml

Шифра: СИПЕ203 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.