,

GORENJE BO6735E02X

Достапност:

На залиха


• Начин на поставување: Вграден, Ширина: 595 mm, Висина: 595 mm, Е нергетска класа: A, IconLed BIGSPACE Волумен од 77 литри Ефикасно управување со топлината

17.990 ден

На залиха

Спореди