,

GORENJE ECT641BSC

Достапност:

На залиха


13.990 ден

На залиха

Спореди

 

 • Стаклокерамичка плоча · ECT641BSC
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии: Ширина: 595 mm, Висина: 54 mm, Длабочина: 520 mm

КОНТРОЛА НА ДОПИР (TOUCHCONTROL)
Сега секој може да има магичен допир

Модерната сензорска технологија овозможува јасна и едноставна контрола на допир, буквално со вашите прсти. Контролната површина е совршено мазна и лесна за чистење.

Вградување во иста линија
М
азна и елегантна

Друга придобивка дефинитивно е вградувањето/монтажата на плочата во исто ниво со работната површина, што значи непречен преод помеѓу плочата за готвење и работната плоча. Едноставно се чисти и ѝ дава модерен, стилски изглед на вашата кујна.

Stay Warm
Без проблеми со гостите што доцнат

Функцијата StayWarm ја загрева храната на константна температура од 70˚C сѐ додека не дојде вистинското време за послужување. Јадењето ги задржува своите оригинални вкусови и температурата, додека не биде послужено.

Тајмер
Секогаш под будно око

Одбројувачкиот тајмер може да се постави до 99 минути. Ако од искуство ви е познато оптималното време за готвење на одредено јадење, тајмерот може да се постави и плочата за готвење автоматски ќе се исклучи кога поставеното време ќе истече. Звучниот сигнал ќе означи дека јадењето е готово.

Stop Go
Направете пауза без проблеми

Функцијата StopGo го запира готвењето и продолжува со истиот параметар кога повторно ќе се реактивира.

Индикатори за преостаната топлина
Saftey first

 

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.

 

Основни информации

 • Тип на апарат: Стаклокерамичка плоча
 • Линија: Essential линија
 • Тип на плоча: Стаклокерамичка плоча
 • Материјал на рамката на плочата: без рамка
 • Рабови на плочата: Закосен раб од предната страна

Карактеристики

 • StayWarm – одржување на топлина: Да

 

 • Сигурност
 • Сигурносна заштита: Да
 • Заклучување за заштита од деца: Да

 

Управување

 • Начин на управување: Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер: Да

Површина за готвење

 • Зона за готвење напред лево: Hi-light грејач
 • Ø лево напред (mm): 210
 • Моќност на зоната за готвење лево напред: 2300 W
 • Зона за готвење десно напред: Hi-light грејач
 • Ø десно напред (mm): 145
 • Моќност на зоната за готвење десно напред: 1200 W
 • Зона за готвење лево назад: Hi-light грејач
 • Ø лево назад (mm): 145
 • Моќност на зоната за готвење лево назад: 1200 W
 • Зона за готвење десно назад: Hi-light грејач
 • Ø десно назад (mm): 180
 • Моќност на зоната за готвење десно назад: 1800 W

Технички податоци

 • Приклучна моќ: 6,5 kW
 • Ширина: 595 mm
 • Висина: 54 mm
 • Длабочина: 520 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин.: 560 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин.: 70 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин.: 490 mm
 • Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
 • Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
 • Приклучна моќ: 220-240 V

 

 

Тежина 7 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…