GORENJE M450W

Достапност:

4 на залиха


Моќност на моторот (max): 450 On/off копче и копче за регулирање на вртежите Број на брзини за лесно ракување: 5 Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста Пулсно работење за пократки циклуси на мешање Копче за вадење на додатоците Маталки од не’рѓосувачки челик Боја: Бела боја Должина на приклучен кабел: 1,4 m

1.990 ден

4 на залиха

Моќност на моторот (max): 450 On/off копче и копче за регулирање на вртежите Број на брзини за лесно ракување: 5 Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста Пулсно работење за пократки циклуси на мешање Копче за вадење на додатоците Маталки од не’рѓосувачки челик Боја: Бела боја Должина на приклучен кабел: 1,4 m

Шифра: СИМИ084 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.