-13%
,

GORENJE MO20A4X

Достапност:

На залиха


• Начин на отварање на вратата: Копче Отвoрање на врата: Лево Волумен: 20 l Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5 Максимална моќност на микробрановата: 800 W Број на инфра греjачи: 1 Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT) Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија Електронско управување Начин на управување: Копче, Копче Дисплеј за прикажување на времето Паметно управување Можност за исклучување на екранот Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option) Часовен опсег (min): 60 min Број на комбинирани опции на загревање: 2 Број на програми со грил: 1 Комбинирано греење: Микробранови + грил Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина) AquaClean функција Автоматско мени Број на меморирани програми: 11 Дефиниран старт на готвење Заклучување за заштита од деца Сигурносен прекинувач Ротирачка стаклена чинија Димензија на ротирачката чинија: 27 cm Решетка за скара Начин на загревање: Кварцно

6.990 ден 7.990 ден

На залиха

Спореди