,

GORENJE SM701GCB

Достапност:

На залиха


• Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Фиксна грил плоча Конвенционален грејач Складирање во вертикална позиција Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Моќност на грејачот: 700 W

1.800 ден

На залиха

Спореди