GORENJE SMK150W

Достапност:

4 на залиха


Моќност на моторот (max): 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник Регулација за мелење ,ситно-крупно Нож за ефикасно мелење Нож за ситно мелење Складирање на кабелот Гумени ногарки за стабилност

1.690 ден

4 на залиха

Моќност на моторот (max): 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник Регулација за мелење ,ситно-крупно Нож за ефикасно мелење Нож за ситно мелење Складирање на кабелот Гумени ногарки за стабилност

Шифра: СИМЛ008 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.