GORENJE TCM330 B

Достапност:

13 на залиха


Големина на садот: 0,33 l Ротација 360° Лесно чистење On/Off Копче Црвен индикатор за работа Гумени ногарки за стабилност Основа Заштита од прегревање Сигурносен систем Боја: Црна

1.490 ден

13 на залиха

Големина на садот: 0,33 l Ротација 360° Лесно чистење On/Off Копче Црвен индикатор за работа Гумени ногарки за стабилност Основа Заштита од прегревање Сигурносен систем Боја: Црна

Шифра: СИКА057 Категорија: