GORENJE TCM330W

Достапност:

16 на залиха


Големина на садот: 0,33 l Ротација 360° Лесно чистење On/Off Копче Црвен индикатор за работа Гумени ногарки за стабилност Основа Заштита од прегревање Сигурносен систем Боја: Бела боја

1.490 ден

16 на залиха

Големина на садот: 0,33 l Ротација 360° Лесно чистење On/Off Копче Црвен индикатор за работа Гумени ногарки за стабилност Основа Заштита од прегревање Сигурносен систем Боја: Бела боја

Шифра: СИКА010 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.