,

GORENJE TEG5O VM

Достапност:

На залиха


4.690 ден

На залиха

Спореди

 

 • Волумен: 5.7 l
 • Начин на монтажа: Подпултна монтажа
 • Дисплеј: Не
 • Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач,
 • Димензии: Ширина: 256 mm, Висина: 390 mm, Длабочина: 213 mm

 

ЕЛЕКТРИЧНИ ПОТОПНИ ГРЕЈАЧИ

Бакарниот електричен потопен грејач кој е во директен контакт со вода обезбедува силна отпорност на корозија и долг работен век.

Подпултна и надпултна монтажа

Онаму каде што е потребна мала количина на вода, компактните грејачи, кои овозможуваат инсталација под или над мијалникот, ќе го дадат вистинското решение.

Пластичен резервоар

Резервоарот е изработен од хигиенски беспрекорен пластичен материјал кој не е штетен по здравјето на луѓето.

Основна регулација

Основната регулација со копче овозможува поставување на температурата на посакуваното ниво: избор на максимална температура, економично работење или поставување на температура против замрзнување.

Еко грижа

Еколошките бојлери се произведени од 100% рециклирани материјали.

Европски квалитет

Интегрираните компоненти на европските производители обезбедуваат квалитет и долговечност на топлотната пумпа.

Заштита од прегревање

Резервоарот е изработен од хигиенски беспрекорен пластичен материјал кој не е штетен по здравјето на луѓето.

Основни информации

 • Тип на апарат: Електричен бојлер
 • Начин на монтажа: Подпултна монтажа
 • Тип: Без притисок
 • Енергетска класа: А
 • Материјал на котелот: Пластика
 • Термостат: Капиларен
 • Тип на грејач: Електричен потопен грејач

Ефикасност

 • Волумен: 5.7 l
 • Број на одводни места: 1
 • Број на грејачи: 1
 • Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35 %
 • Моќност на грејачот: 2000 W

Опрема

 • Вентил за проветрување на воздухот: Не
 • Сигурносен вентил: Не
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да

Технички податоци

 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2.49 kWh
 • Годишна потрошувачка на енергија:527 kWh
 • Температурен опсег: 15-75 °C
 • Просечна дебелина на изолацијата: 31
 • Степен на заштита од влага: IP24
 • Минимална јачина на звукот: 15 dB(A)
 • Нето тежина на апаратот: 2.8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 3.2 kg
 • Тежина со вода: 9 kg
 • Номинален напон: 8,7
 • Осигурувач: 10 A
 • Приклучна моќ: 230 V
Тежина 2 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

36

Вие исто така би сакале…