-13%
,

GREE PULAR PREMIUM GHW18AGD/K6DNA1A/I

Достапност:

Нема на залиха


• ЕНЕР.КЛАСА:A++ (6.1/4.0) КАП, НА ЛАДЕЊЕ:5300.00 КАП. НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W МОЌНОСТ:4600/5200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:910.00 m3 КАП.ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h РАБ. ТЕМПЕРАТУРА:ОД-15-43 ПРЕП, ПОВРШИНА:до 55 м2 ГАРАНЦИЈА:10 години

39.999 ден 45.990 ден

Нема на залиха

Спореди