,

GRUNDIG HS7034

Достапност:

На залиха


Преса за коса
Јонизација
Керамички плочки, подвижни
6 температури
Нивоа на температура: 130°C до 230°C
Ротирачки кабел
Должина на кабелот: 1,8 м
Време на загревање: 30 секунди

1.990 ден

На залиха

Спореди