,

GRUNDIG MC6840

Достапност:

На залиха


Автономија на работа:120 минути
90 минути брзо полнење
Моќен и тивок мотор
Должина на сечење: 1,5 мм
Ширина на сечење 40 мм

1.800 ден

На залиха

Спореди