,

JET AIR ISLAND PIPE

Достапност:

Нема на залиха


Боја инокс
Островски цилиндричен аспиратор
Димензии 43X43 см
Контрола 3S механички копчиња
3 брзини
Осветлување Led 2X3 W
Излез за црево 150 mm
Влечна сила 1200 m3/h
Бучност 47-68 db(A)
Потрошувачка 256 W
Вклучени филтри за маснотија
Гаранција 2 години

42.990 ден

Нема на залиха

Спореди