,

LUXELL LX-40 GLASS VGRADEN

Достапност:

Нема на залиха


• 4 Плински горилници Стаклена површина Не-Корозирачки емајлирани горилници Емајлирани решетки Плински вентили со посебна заштита Систем на заштита на плин Можност за Плин или Природен Гас Електронско запалување

7.000 ден

Нема на залиха

Спореди