PELETI KRAUN FOREST 15/1

Достапност:

На залиха


ПРЕЧНИК: 6мм ПРОСЕЧНА ДОЛЖИНА: 20мм ВЛАЖНОСТ : 10% ОСТАТОК НА ПЕПЕЛ : 1,2% ЕНЕРГЕТСКА ВРЕДНОСТ : 16МЈ/кг ДРВЕН ПЕЛЕТ 100% БУКА

220 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.