-13%
,

PHILIPS BRE225/00

Достапност:

На залиха


• Aпарат за депилирање • Лесно за користење • Ергономски дизајн • Глава за депилација која може да се вади • Ефективен систем за депилирање на дискови • Нежни дискови за остранување на влакна • Работа со адаптер • Напон 15V

2.600 ден 2.990 ден

На залиха

Спореди