,

ST CF100M2 ZAMRZNUVAC

Достапност:

Нема на залиха


Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 99л
Механички контроли
Лед Дисплеј
Прилагодување на температурата со термостат
Лесен ентериер за чистење
A+ енергетска класа
Димензии 56.5×52.3×85 цм

10.990 ден

Нема на залиха

Спореди