ST E825EI

Достапност:

6 на залиха


• Безжична машинка за потстрижување и бричење 6 во 1 • Потстрижување • бричење • тример за нос • тример за коса • сечила од нерѓосувачки челик • батерија на полнење • се полни за 8 часа • вклучени адаптер за полнење • четка за чистење • масло за подмачкување

1.090 ден

6 на залиха

• Безжична машинка за потстрижување и бричење 6 во 1 • Потстрижување • бричење • тример за нос • тример за коса • сечила од нерѓосувачки челик • батерија на полнење • се полни за 8 часа • вклучени адаптер за полнење • четка за чистење • масло за подмачкување

Шифра: СИМП076 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.