ST KS-E5

Достапност:

На залиха


• Superior Technology • Дигитална кујнска вага • Црна боја • темперно стакло 4мм • голем ЛЦД Дисплеј • 5кг капацитет • автоматско вклучување и исклучување • индикатор за преоптоварување и за слаба батерија

990 ден

На залиха